- 38%

Fierbator PROGRESS, capacitate 1,7L

139,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 225,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul este nou, putin zgariat.

Fierbătorul Progress are o fierbere rapidă perfectă pentru atunci când vă grăbiți. Are o fereastră gradata, astfel încât să puteți fierbe cantitatea exactă de apă necesară.

Complet cu un senzor de fierbere-uscare și oprire automată pentru mai multă siguranță, acest fierbător are o putere de 3000 W.

Umpleți cu ușurință cu apă prin simpla apăsare a butonului din partea de sus a mânerului.

Cu o dimensiune compactă de 21,8 l x 15,1 l x 24,3 h cm, fierbătorul se potriveste oriunde în bucătărie.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.