- 35%

Fierbator electric Tefal KE07 (KO850810) - 1,7 l

263,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 405,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Cu fierbătorul Tefal Flagship KO8508 puteți seta temperatura printr-un ecran digital în timp real cu 5 poziții pentru diferite temperaturi.

Ecranul digital minimalist arată temperatura apei din ibric în timp real. Are cinci setări pentru diferite setări de la 40 °C până la 100 °C — încălziți apa prin apăsarea unui buton.

Construcția cu pereți dubli reține căldura în interior și, în același timp, menține exteriorul rece pentru un plus de siguranță. Caracteristicile utile ale ceainicului includ o funcție de menținere la cald timp de 30 de minute, un capac automat pentru umplere ușoară, o bază solidă pe care fierbătorul se poate roti la 360° și o oprire automată.

Capacitatea de 1,7 litri este suficient de mare pentru șapte căni.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.