- 31%

Extensie Eufy Security Smart Wi-Fi pentru video interfon

410,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 600,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Sonerie video suplimentară fără fir, cu rezoluție 2K, audio bidirecționala, auto-instalare simplă, este necesar HomeBase 2.

Senzorul Sony 2K încorporat și obiectivul de calitate profesională vă permit să vizualizați imaginile la o rezoluție mare.

Se poate incarca in 2 moduri: O jumătate de an de acoperire de la o singură încărcare sau alimentare non-stop printr-o conexiune prin cablu.

Câmp vizual extins: cu raportul 4:3 mărit veți avea o imagine clara si completa a persoanelor care va suna la usa.

HomeBase 2 este necesar: Soneria video eufy Security Wireless Add-on necesită un HomeBase 2 pentru a funcționa. Vă rugăm să rețineți că soneria nu va funcționa fara acest sistem.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.