Espressor semi-automat SOLIS Grind & Infuse 1018N

1.690,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 2.600,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Clasa B
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul este in stare excelenta, folosit 1-2 ori.

Grind & Infuse Compact de la Solis este espressorul, râșnița de cafea, aparatul de ceai și spumatorul de lapte care are tot ce aveți nevoie pentru a pune pe masă ceașca perfectă de cafea. Manometrul încorporat asigură un control optim al extracției. Indicatorul de presiune espresso asigură setarea presiunii perfecte. Rasnita de boabe are o capacitate de 220 de grame: asta e buna pentru 30 de cesti de cafea! Filtrul de apă integrat de la Solis reduce conținutul de calcar și asigură cea mai bună calitate a cafelei.

Funcția de pre-infuzie
Pre-infuzia unică de joasă presiune mai ales cafeaua, astfel încât aromele să fie eliberate cât mai optim posibil.

Presiune optimă
Pentru a obține un espresso intens sau o cafea, este esențială o presiune suficientă în timpul procesului de preparare. Presiunea prea mare sau prea mică în timpul extracției cafelei duce la supra- sau subextracție a cafelei, ceea ce poate avea consecințe negative asupra aromei. O presiune de aprox. 9 bar este ideala pentru a obține un rezultat bun și pentru a profita la maximum de aroma bogată a fiecărei cafele.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.