- 35%

Espressor Philips Senseo Select CSA230/90 - Rosu intens si gri casmir

230,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 354,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa B
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul este nou. Are o crapatura la capac, vizibila in poze.

Cafea slaba, puternică sau espresso – pur și simplu SENSEO®

Alegeți dintre 3 specialități de cafea cu selecția de concentrație a cafelei Plus. Cu ajutorul butonului intuitiv pentru selectarea tăriei cafelei, vă puteți bucura acum de trei specialități de cafea la atingerea unui buton.

Funcția MEMO pentru păstrarea cafelei preferate

Savurați cafeaua după gustul dvs. individualizând și păstrând intensitatea și cantitatea ideală de cafea. Așadar, fiecare ceașcă de SENSEO® are gustul așa cum vă place dumneavoastră.

Crema Plus pentru un strat de cremă fin și catifelat

Tehnologia Crema Plus oferă un strat de cremă deosebit de fin și catifelat cu fiecare ceașcă de cafea SENSEO®.

Duza de cafea reglabilă pe înălțime pentru a se adapte la cana dvs. preferată

Funcția de pornire directă vă face cafeaua imediat după încălzirea aparatului. După aceea, aparatul dvs. SENSEO® se oprește automat pentru a economisi energie.

Acest aparat de cafea este conceput pentru a prepara una sau două căni de cafea delicioasă SENSEO® la atingerea unui buton, în mai puțin de un minut.

Tavă de picurare detașabilă pentru o curățare ușoară

Îndepărtați tava de picurare pentru o curățare și întreținere ușoară.

O gamă largă de specialități și arome de cafea SENSEO®Gama largă de specialități de cafea SENSEO® include arome distinctive, atent echilibrate, pentru a se asigura că există întotdeauna ceva pe gustul dvs.

Lumina de detartrare vă amintește când aparatul trebuie detartrat.

Detartrați aparatul oricum la fiecare 3 luni pentru a-l menține fără depuneri și pentru a vă asigura că fiecare ceașcă este umplută la maximum, cafeaua este la temperatura perfectă și durabilitatea aparatului este optimizată.

Nu folosiți oțet, deoarece acest lucru poate deteriora aparatul SENSEO® și poate afecta gustul cafelei.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.