- 35%

Espressor Philips Senseo Original Plus CSA210 70

226,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 349,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Cafea delicioasă la atingerea unui buton

Espressorul Philips Senseo Original Plus CSA210/70 asigura un gust mai plin și mai bogat cafelei datorita tehnologiei inovatoare SENSEO®. Apa fierbinte este distribuită într-un mod rafinat, optim pe întregul pad de cafea SENSEO® prin intermediul a 45 de duze de aromă. Acest lucru permite fiecărei bucăți de cafea măcinată să-și elibereze aromele și aromele și vă bucurați de un gust mai bogat și mai plin.

Crema Plus, tehnologia Coffee Boost și Power Select

Descoperiți o experiență de cafea mai intensă cu Crema Plus, Coffee Boost și Power Select. Tehnologia Coffee Boost distribuie apa în mod uniform prin 45 de găuri deasupra capsulei de cafea pentru un gust bogat, în timp ce Crema Plus oferă un strat neted de cremă.

Acum puteți face și o ceașcă mică de cafea tare (espresso) apăsând butonul de două ori. Savurați cea mai gustoasă cafea SENSEO® cu Philips Senseo Original Plus CSA210/70.

Caracteristici

  • Boostul de cafea SENSEO® asigura un gust intens de cafea
  • Crema Plus ofera un strat de cremă mai fin și catifelat
  • Power Select pentru a alege intre o cafea lunga si espresso
  • Operare rapidă și ușoară
  • Aparat de cafea care prepară 2 căni în același timp
  • Oprire automată după 30 de minute pentru siguranță și pentru economisirea energiei

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.