- 40%

Espressor Nespresso Citiz Magimix M190

594,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 990,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa B
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Contine un pachet cu 14 capsule Nespresso.

Aparatul de cafea Magimix M190 CitiZ folosește capsule de cafea Nespresso pentru un espresso cu gust excelent. Există setări automate și programabile pentru dimensiunea cafelei, făcând facila utilizarea aparatului.

M190 CitiZ are o pompă de înaltă presiune de 19 bar și un element de încălzire termobloc pentru o temperatura și presiune optima a apei. Capsulele de cafea Nespresso sunt ușor de încărcat și, odată ce au fost folosite, sunt aruncate automat într-un recipient, care poate fi îndepărtat.

Aparatul se oprește automat la 30 de minute după utilizare.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.