- 40%

Espressor cu paduri Philips Senseo Original HD6553/67

212,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 353,99 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa B
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul este in stare estetica buna, are mici semne de uzura.

Oprire automată după 30 de minute pentru mai multă siguranță și un consum redus de energie

Crema Plus pentru un strat de cremă fin și catifelat

Tehnologia Crema Plus asigură un strat de cremă deosebit de fin și catifelat. Pentru fiecare ceașcă de cafea SENSEO®.

Aparatul unic de paduri de cafea care pregateste doua cesti in acelasi timp

Pregătiți o ceașcă sau două de cafea SENSEO® în mai puțin de un minut.

Selecție mare de specialități și arome de cafea SENSEO®

SENSEO® vă oferă o gamă largă de specialități și arome de cafea, fiecare cu aroma sa distinctă pentru preferințele dumneavoastră personale.

Coffee Boost obține cele mai bune rezultate din capsulele de cafea SENSEO®

Tehnologia de amplificare a cafelei distribuie apa fierbinte uniform peste tamponul de cafea SENSEO® prin intermediul a 45 de duze de aromă. Profitați la maximum de capsulele de cafea și bucurați-vă de aroma delicioasă a cafelei SENSEO®.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.