- 36%

Espressor cu capsule Krups Infinissima KP173B

195,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 305,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Espressorul manual cu capsule NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima de la Krups îți oferă o multitudine de băuturi pe bază de cafea.

Acesta beneficiază de un rezervor pentru apă de 1.2 L, de o taviță cu înălțime ajustabilă pe 3 nivele.

Prepară băuturi pe bază de cafea de înaltă calitate, cu o cremă catifelată, datorită sistemului de înaltă presiune de 15 bari.

Capsulele sigilate ermetic păstrează prospețimea cafelei pentru ca tu să te poți bucura de băuturi cu arome bogate de fiecare dată. Tot ce trebuie să faci este să introduci capsula în aparat și să selectezi una dintre cele peste 30 de băuturi oferite de către aparat.

Sistemul de încălzire rapidă atinge temperatura ideală în 40 de secunde.

Funcția Eco oprește automat aparatul după 5 minute de inactivitate pentru un consum redus de energie, obținând calificativul A pentru consumul de energie

Peste 30 de rețete savuroase
Savurează un Ristretto puternic, Espresso intens, Lungo aromat până la Cappucino spumos și Latte Macchiato rafinat. De asemenea, aparatul oferă posibilitatea de a prepara ciocolată caldă, ceai și băuturi reci.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.