- 35%

Espressor cu capsule Krups GENIO S Touch KP440E10

390,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 600,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Intensitate ajustabila
Personalizeaza-ti bautura preferata ajustand nivelul de intensitate, folosind functia inteligenta Espresso Boost.

Temperatura ajustabila
De la fierbinte la rece, poti prepara bautura ta favorita la temperatura dorita datorita functiei dedicate, pe 3 niveluri diferite.

Varietati de inalta calitate
Bucura-te de peste 30 de retete, fie ca preferi cafelele lungi sau scurte, cu lapte sau fara. Retete disponibile de la espresso, lungo, cappuccino pana la ciocolata fierbinte si bauturi reci.

Pompa de inalta presiune
Prepara bauturi pe baza de cafea de o calitate profesionala in mai putin de 30 de secunde si cu o spuma delicata datorita pompei de inalta presiune de 15 bari.

Espressor automat
Tot ceea ce trebuie sa faci este sa introduci capsula in interiorul aparatului, sa ajustezi parametrii de preparare iar aparatul va prepara bautura exact pe gustul tau.

Modul Eco
Acesta va opri automat espressorul dupa 1 minut de inactivitate pentru un consum redus de energie electrica.

Functie XL
Prepara pana la 300 ml din bautura ta favorita datorita functiei XL, pentru atunci cand vrei sa o savurezi oriunde.

Capsule sigilate ermetic
Espressorul este compatibil cu capsulele sigilate ermetic Nescafe Dolce Gusto, ce pastreaza prospetimea cafelei o perioada lunga de timp.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.