- 40%

Espressor cafea Philips Senseo Select CSA230/60

369,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 625,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa C
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Lipseste suportul pentru 1 pad (o cafea).

Acest aparat de cafea Philips Senseo are un consum mai mic de energie și constă din mai multe materiale reciclate. Cu ajutorul cursorului intuitiv Intensity Plus, vă puteți bucura de trei arome delicioase, bine echilibrate, la atingerea unui buton.

Principalele caracteristici ale Philips Senseo Select

IntensityPlus
Apăsați comutatorul pentru cafea clasică, cafea intensă sau espresso bogat și următoarea ceașcă de SENSEO® se va prepara usor si rapid.

Tehnologia Crema Plus
Tehnologia Crema Plus produce un strat de cremă minunat și fin pentru fiecare ceașcă de cafea SENSEO®.

Duza reglabila
Reglați poziția duzei de cafea pentru a se adapta la ceașca sau cana preferată.

Pornire și oprire directă
Cu funcția de pornire imediată, cafeaua dvs este preparată imediat după ce aparatul s-a încălzit. După prepararea cafelei, aparatul SENSEO® se oprește automat pentru a economisi energie.

La atingerea unui buton
Acest aparat de cafea este proiectat pentru a pregăti una sau două căni de cafea delicioasă SENSEO® la atingerea unui buton.

Varietate de arome
Gama extinsă de amestecuri de cafea SENSEO® conține arome caracteristice, atent echilibrate, astfel încât să existe întotdeauna o aroma care se potrivește gustului dvs.

Una sau două căni o dată
Savurați una sau două căni de cafea delicioasă SENSEO® în mai puțin de un minut.

Indicator de detartrare
Lumina se aprinde atunci când trebuie să detartrați mașina. Detartrați la fiecare 3 luni cu un detartrant pentru a menține mașina fără calcar, pentru a obține volumul maxim de cafea, temperatura perfectă a cafelei și pentru a maximiza durata de viață a aparatului. Nu folosiți oțet. Acest lucru vă poate deteriora aparatul SENSEO® și are o influență negativă asupra gustului cafelei.

Tavă de picurare detașabilă
Scoateți tava de picurare pentru o curățare și întreținere ușoară.

Specificatii

 • Timp de preparare pentru o cană: 30* sec
 • Timp de preparare pentru două căni: <60 sec
 • Capacitate rezervor de apă: 0,9 L
 • Lungime cablu: 0,8 m
 • Frecventa: 50-60 Hz
 • Presiune pompa: 1 bar
 • Tensiune: 220 - 240 volți
 • Piese care pot fi spălate în mașină de spălat vase: tavă de scurgere, suporturi de tampon, rezistență la apă.
 • Dimensiuni ambalaj (LxPxH): 190x385x350 mm
 • Dimensiuni produs (LxPxH): 155x310x310 mm
 • Greutate (inclusiv ambalaj): 2.600 kg
 • Greutate produs: 2.115 kg

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.