- 51%

Dulap casă și grădină Kreher Mongarid 7810

290,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 599,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Acest dulap de depozitare se îmbină în orice decor cu designul său atemporal. Este ideal pentru utilizare în casă, grădină, garaj sau terasă. Vă ajută să economisiți spațiu și să vă păstrați lucrurile bine organizate.

Fabricat din PVC, este robust, durabil și ușor de curățat.

Cu 3 rafturi, dispune de un spațiu amplu de depozitare pentru a vă pastra articolele esențiale organizate și la îndemână.

Ambele uși pot fi încuiate cu un lacăt pentru un plus de siguranță (lacătul nu este inclus).

Detalii tehnice

  • Culoare: Gri și negru
  • Material: PVC
  • Dimensiuni: 68 x 40 x 168 cm
  • Dimensiune raft: 64 x 35 cm
  • Greutate totală: 2 kg
  • Capacitate maxima de încărcare per raft: 20 kg
  • Cu 2 uși și 3 rafturi (fiecare raft dispune de un sistem de blocare pentru a imobiliza raftul)

AVERTISMENT
Pentru a preveni răsturnarea, acest produs trebuie fixat/prins în perete.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.