- 52%

Dispozitiv de urgență wireless pentru vârstnici și persoane cu dizabilități, cartela SIM și GPS inclus, senzor de cădere, rezistent la apă

378,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 795,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Acest dispozitiv de urgență reprezintă soluția perfectă pentru bătrâni și persoane cu dizabilități. Acesta îi conectează cu rudele sau persoanele apropiate printr-un singur click.

Are inclus senzor de cădere care odată declanșat, trimite SMS automat cu poziția GPS numărului de telefon prestabilit de dvs.

Locația exactă poate fi solicitată oricând prin SMS.

Detalii tehnice

  • Compatibil cu Android, iOS
  • Dimensiuni 13.5 x 10 x 6.2 centimetres
  • Greutate 420g

Pachetul conține buton de urgență, brățară cu buton de urgență și încărcător.

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul producătorului aici.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.