- 36%

Detector de fum UNITEC EIM-222 cu acumulator, montaj fără fir

35,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 55,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Detectorul fotoelectric de fum declanșează o alarmă atunci când este generat fum. Semnalul de alarmă are 85 dB.

Funcția de dezactivare a sunetului
Dacă detectorul de fum detectează fum și trece în modul alarmă, puteți opri alarma pentru o durată de 5 - 15 minute apăsând butonul de testare. Apoi detectorul revine la modul normal de funcționare

Modul de noapte
Detectorul de fum are un mod automat de noapte. În camerele întunecate, semnalul LED este estompat pentru a evita afectarea somnului.

Buton de testare
Vă recomandăm să testați manual detectorul de fum cel puțin o dată la 3 luni folosind funcția de testare. Indicatorul LED de funcționare indică funcționalitatea acestuia.

Design
Detector de fum cu design ultra-subțire, înălțime de 2,5 mm. Detectorul de fum este câștigătorul Red Dot Design Award și IF Design Award 2019.

Asamblare
Detectorul de fum este pentru montare pe tavan.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.