- 45%

Decoratiune luminoasa de gradina Flamingo KONST SMIDE

272,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 500,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa C
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul este nou. Coada este rupta in timpul transportului, dupa cum se poate vedea in imagine.

Această pasăre atemporală frumoasă și estetică este fabricată din acril de înaltă calitate și strălucește din interior cu 96 de diode de culoare chihlimbarului.

Cu 110 de centimetri în mărime, se potrivește în grădina dvs. sau pe terasă.

Echipat cu un transformator de 24 V rezistent la intemperii si un cablu de 5 metri, poate fi amplasat oriunde, atat in interiorul locuintei cat si in exterior, in gradina sau pe terasa.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.