- 37%

Cutie postala Burg Wächter 28950 din otel

189,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 300,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Cutie poștală din oțel pentru uz interior și exterior: pentru montare pe perete sau pentru atașare la un suport de sine stătător, fantă frontală: portret DIN C4 = DIN A4 cu plic.

Operare confortabilă cu o singură mână: fără ținere a clapei de deschidere datorită opritorului de deschidere Burg Wächter, protecție optimă a conținutului datorită acoperișului de ploaie cu balamale.

Ușor de instalat pe peretele casei: distanțiere pentru a proteja peretele casei și pentru a compensa denivelările, așezarea de preferință într-un loc ferit de intemperii.

  • Dimensiuni: 11,5 x 30 x 40 cm

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.