Cutie pentru chei cu cifru ABUS KeyGarage™ 797 cu suport pentru atașarea cheilor sau obiectelor mici de valoare

94,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 249,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

ABUS KeyGarage™ 797 este soluția inteligentă și sigură pentru stocarea cheilor. Este securizat cu ajutorul unui cod numeric și cu carcasă din oțel care protejează cheile și cardurile dvs împotriva accesului neautorizat.

Caracteristicile produsului:

  • Carcasă metalică solidă și acoperită cu plastic (protejează ușa de zgârieturi)
  • Capac de închidere din zinc turnat sub presiune
  • Cod de 4 cifre setat individual
  • Acces rapid și ușor pentru grupuri de persoane care se schimbă frecvent (meșteșugari, servicii, oaspeți de vacanță, blocuri de apartamente, închirieri auto)
  • Definirea accesului prin setarea și transmiterea codului
  • Capac de protecție cu mecanism de alunecare
  • Poate deține până la 20 de chei sau 14 carduri
  • Predispus cu mâner, poate fi agățat pe porți sau uși

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul producătorului aici.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.