- 46%

Cutie mobila tip valiza pentru scule si unelte KETER 237787

205,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 380,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa C
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul este nou. Cutia este sparta intr-un colt, dupa cum se vede in poza.

Este conceputa cu organizator pentru piese mici si pentru scule de mana cu divizor.

Permite accesul facil la toate compartimentele prin glisarea orizontala a compartimentelor de sus. Aceasta este prevazuta cu roti din cauciuc si maner moale care asigura transportul usor si confortabil.

Caracteristici suplimentare:

  • Compartiment pentru unelte mari si mici;
  • 2 organizatoare integrate, 1 cu capac transparent din policarbonat;
  • 6 cutii detasabile in 2 dimensiuni;
  • Compartimentul pentru scule de mana este prevazut cu separator;
  • Sistemul de glisare este pe baza de rulmenti;
  • Sistem de blocare central.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.