- 37%

Cuptor XXL microunde cu grill Severin TO 2066

699,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 1.115,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa B
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul este in stare excelenta, ca nou. Accesoriile (tava si gratarul) sunt noi, dar nu se potrivesc perfect pe rafturi.

Cuptorul Severin TO 2066 este potrivit pentru porții mari, avand o capacitate de 60 de litri. Camera de gătit are iluminare interioară și este ușor de curățat datorită stratului anti-lipire de înaltă calitate. Piatra de pizza foarte mare (Ø 30,5 cm) și funcția de încălzire sub/superioară asigură preparate perfeceă și crocante. Cu funcția de grătar și accesoriul rotativ, puteți pregăti cu ușurință pui delicios la grătar.

Datorită tăvii și grătarului furnizate, vă puteți bucura de varietatea de opțiuni de preparare de la chipsuri până la prăjituri.

  • Capacitate de gătit 60 litri
  • Funcție cronometru (2 h)
  • Cronometru cu semnal sonor după încheierea timpului preselectat
  • Comutator în 6 trepte (căldură de sus, de sus și de jos, sus cu aer circulant, căldură de sus și de jos cu aer circulant, căldură de sus cu frigărui rotativ, căldură de sus cu aer circulant și frigărui rotativă)
  • 4 niveluri de rafturi
  • Indicator luminos
  • Setarea temperaturii 100 - 230 °C

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.