Cuptor microunde cu functie grill Sharp R-971INW, 40l

1.199,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 2.250,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa C
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul este nou, nefolosit si functioneaza perfect. Prezinta indoituri in partea din spate. Ecranul s-a spart in timpul transportului si textul este afisat partial (a se vedea in poze!). Lipsesc gratarele.

  • Tip cuptor: Gratar, Convectie/Aer cald
  • Capacitate 40l
  • Putere (aer cald): 1.450 W
  • Putere (gratar): 1.300 W
  • Putere (cuptor cu microunde): 1.050 W
  • 24 Funcții de gătire automată / dezghețare

Pentru mai multe detalii, accesati site-ul producatorului aici.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.