- 34%

Cuptor electric INVENTUM OV307S, 30L

460,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 700,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa B
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul este nou. Tava neagra are defect din fabricatie (suprafata emailata imperfecta).

Cuptorul cu convecție Inventum OV307S are o capacitate de 30 de litri si are 6 programe. Aerul fierbinte asigură distribuirea uniformă a temperaturii. Incalzirea este foarte rapida datorita celor 4 elemente de incalzire. În plus, cuptorul este echipat cu un cronometru. Sunt incluse o tavă de copt, un grătar și o tavă.

  • Cuptor cu convecție mediu-mare: capacitate 30 litri
  • Dimensiuni interioare: 26 x 35 x 34 cm (hxlxl)
  • 6 programe prestabilite de gatit
  • Timp reglabil până la 120 de minute
  • Cu rotisor
  • Cu tava de copt, gratar pentru cuptor si tava
  • Operare simplă cu butoane rotative
  • Temperatura reglabila de la 100°C la 230°C
  • Funcții cuptor Aer cald cu distribuire de sus și de jos, Încălzire superioară cu ventilator, Rotisor
  • Bec interior pentru iluminare optima

Acest cuptor vine cu un rotisor la îndemână, cu cleme asortate și un mâner. Cu mânerul puteți scoate în siguranță rotitorul din cuptorul încins. Avantajul functiei de rotire este că felul de mâncare este gătit uniform. Este ideal pentru pui sau rulada.

Usor de curatat
Curățarea cuptorului este foarte ușoară. După fiecare utilizare, când cuptorul este încă călduț, ștergeți cuptorul cu o laveta umeda si detergent corespunzator. Grila, tava pentru copt, rotisorul și mânerele pot fi spălate în mașina de spălat vase.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.