- 40%

Cuptor electric cu 2 plite TRISTAR OV-1443

365,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 610,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa B
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul este nou. Prezinta o indoitura de la transport in coltul drept din fata (a se vedea in poza).

Cuptor electric cu plite Tristar OV-1443, Capacitate 38 l, 3100W, timer, controlul temperaturii, 5 trepte de putere, negru

Cuptorul cu convectie Tristar OV-1443 combina un cuptor cu 2 plite deasupra, astfel incat sa economisiti mult spatiu pe blatul dvs. Perfect pentru familii mici si studenti.

Plitele pot fi actionate individual folosind cadranele de pe partea din fata a cuptorului, astfel incat sa va puteti pregati intreaga masa cu un singur aparat.

Exista o plita mai mare si una mai mica, cu o putere de 1000 si respectiv 600 de wati deasupra cuptorului. Puterea totala a cuptorului si a plitelor combinate este de 3100 de wati.

Interval de temperatura de la 90⁰ pana la 230⁰.

Alegeti incalzirea superioara sau inferioara cu sau fara convectie cu ajutorul selectorului de setari.

Impreuna cu cuptorul cu convectie Tristar veti primi un gratar si o tava pentru cuptor. Grilajul si tava pentru cuptor pot fi scoase in siguranta din cuptor cu manerul special pe care il puteti atasa si indeparta cu usurinta dupa utilizare.

Ideal pentru familii mai mici si studenti datorita volumului de 38 de litri.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.