- 35%

Cuptor cu microunde ETNA SMV220WIT

484,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 745,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa B
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul a fost folosit 1-2 ori. Este in stare excelenta.

Un cuptor cu microunde compact și accesibil  cu o capacitate de  20 de litri . Operarea este ușoară cu butoanele rotative și un temporizator analogic. Interiorul este vopsit în gri și ușor de curățat. Puterea cuptorului cu microunde este reglabilă la maximum  800 wați.

  • Spațiu interior brut: 20 l
  • Număr de setări pentru cuptorul cu microunde: 6
  • Putere cuptor cu microunde: 100-800 W
  • Diametru platou rotativ: 245 mm
  • Element de control: Butoane rotative
  • Tip cronometru: mecanic

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.