- 50%

Covoraș de yoga Lotuscrafts Thrive antiderapant, din spumă EVA (185 x 60 x 0.5 cm)

173,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 350,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Antiderapant și confortabil
Materialul special al covorașului de yoga din polimeri dinamici asigură o rezistență ridicată la alunecare și o amortizare foarte bună datorită grosimii de 4,5 mm.

Fabricat în Spania
Covorașul de yoga este produs în Spania. Aceasta garantează o calitate impecabilă.

Ușor și practic
Produsul cântărește doar 1.000 de grame și poate, așadar, să fie transportat oriunde – în natură, la studioul de yoga.

Versatil și ușor de întreținut
Covorașul poate fi folosit în egală măsură pentru yoga, pilates, gimnastică, antrenament pentru spate, precum și pentru exerciții sportive și de relaxare. În plus, poate fi curățat cu ușurință cu o perie moale.

Compensare 100% CO2
Covorașul de yoga Lotuscrafts Thrive este complet compensat pentru CO2 în cooperare cu ClimatePartner care sprijină proiecte de protecție a climei pentru protecția pădurilor, energie solară, apă potabilă curată și multe altele.

Detalii tehnice

  • Culoare: verde oliv
  • Brand: Lotuscrafts
  • Material: etilen vinil acetat
  • Dimensiuni: 185 x 60 x 0.5 cm
  • Greutate: 1kg

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul producătorului aici.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.