Coș de gunoi Wesco Double-Boy, 2 compartimente x 15l, gri antracit

133,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 225,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Coșul de gunoi cu conținut de 2 x 15 litri poate fi scos din dulap trăgând de panoul frontal. Cele două găleți, fiecare cu o capacitate de 15 litri, sunt potrivite pentru diferite tipuri de deșeuri. De exemplu, aici pot fi colectate deșeuri organice, deșeuri menajere, sticlă sau fier vechi.

Cu o dimensiune de 15 litri este suficientă capacitate. Coșul de gunoi este parțial extensibil, astfel încât coșul de gunoi din spate să nu iasă complet când îl scoateți. Pentru a scoate coșul de gunoi din spate, trebuie mai întâi să scoateți coșul de gunoi din față.

Culoarea gri a celor două găleți a fost aleasă astfel încât murdăria să nu fie atât de ușor de depistat. Se recomandă utilizarea sacilor de gunoi. Pentru o montare rapidă și ușoară pe podea, cadrul este fixat de podeaua dulapului cu doar 4 șuruburi. Poate fi instalat dintr-un dulap de bază cu lățimea de 30 cm.

Detalii tehnice

  • Dimensiuni: 259 x 450 x 389 mm
  • Timp de instalare: aproximativ 10 minute
  • Modelul poate fi instalat pe stânga sau pe dreapta

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.