Coș de gunoi Ecobin Smarty pe roți, sistem de separare a deșeurilor, pentru interior și exterior, 63 litri

152,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 310,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa C
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

*Unul din coșuri prezintă margini fisurate, funcționalitatea nu îi este afectată.

  • Separator inovator de deșeuri: mecanism pentru deschiderea ușoară a capacului cu o singură mână, fabricat în Italia
  • Set de 3 pubele interioare: Sistem ușor de reciclare pentru casă, birou sau grădină, capacitatea containerelor fiind de 21 de litri
  • Asamblare rapidă fără scule: recipientul se montează ușor pe bază stabilă, fără șuruburi sau scule suplimentare
  • Material robust: plastic de calitate, rezistent (material PP), ușor de curățat
  • Conținutul pachetului: stație de bază și 3 pubele interioare (dimensiuni: 55 x 50 x 34 cm), roți detașabile, ambalaj compact

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.