- 31%

Compresor vertical silențios Stanley Siltek 1,3 CP, 50 V, capacitate 50l

1.035,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 1.500,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa B
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Stanley SXCMS1350VE este un compresor conceput pentru a genera aer comprimat necesar pentru functionarea sculelor actionate cu aer comprimat. Acesta dispune de un motor cu o puterea de 1 kW si dezvolta o presiune maxima de 8 bari.

Caracteristici si avantaje:

  • pompa fara ulei, complet protejata datorita carcasei de otel;
  • butelie compacta de 50 litri verticala;
  • maner robust cu manson din cauciuc, care asigura o manipulare usoara;
  • panou de control complet si compact cu manometre mari pe compresor pentru o citire mai usoara;
  • tampoane de cauciuc pentru o stabilitate sporita in timpul functionarii.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.