- 29%

Compresor silentios STANLEY DST 100/8/6

625,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 890,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Compresorul Silent fara ulei Stanley - DST 100/8/6 este extrem de versatil si eficient, cu un nivel de zgomot de numai 59 db, perfect pentru utilizare in casa sau apartament.

Este ideal pentru atelierele de masini, furnizarea de aer comprimat pentru scule pneumatice mici, pistoale de vopsit, curatarea locurilor greu accesibile si in diverse aplicatii din casa sau gospodarie.

Are carcasa din plastic rezistent ce protejeaza partile mecanice interne. Acesta este dotat panou de control amplasat deasupra rezervorului de 6L format din un manometru usor de citit, maner in partea superioara ce faciliteaza transportul si picioare din cauciuc ce ii ofera stabilitate sporita.

  • lubrifiere fara ulei;
  • putere 1 CP/750 W;
  • nivel de zgomot 59 db;
  • capacitate rezervor 6 L;
  • presiune maxima 8 bar;
  • rotatii 1450 rpm;
  • maner de transport;
  • picioare de cauciuc;

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.