- 30%

Colector de frunze si iarba GARDENA 3565

555,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 795,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Colectorul de frunze si iarba ce functioneaza ca o grebla mecanica si, prin urmare, este ecologic.

Periile rotative sunt antrenate de roti. Obiectele solide precum ghinde, castane, fructe nu sunt colectate.

Acest colector este potrivit doar partial pentru frunzele cu tulpini si frunze mari (de exemplu, castan), deoarece acestea se pot prinde de perii.

Colectorul de frunze si gazon este, de asemenea, potrivit pentru colectarea tunsurilor de iarba si a materialului de scarificare. Cu reglarea usoara a inaltimii pentru adaptarea la sol, totul poate fi colectat cu usurinta.

Manerul cu forma ergonomica faciliteaza si impingerea colectorului de frunze si gazon.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.