Clește ampermetric digital Peakmeter PM2116S, măsurare tensiune, intensitate, rezistență, diode și continuite în circuit

133,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 299,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

IDENTIFICARE AUTOMATĂ
Acest clește ampermetric digital Peakmeter PM2116S DC / AC poate identifica automat tensiunea, curentul și rezistența, convenabil de utilizat Gama 10MA-100A, 600V DC sau 600V AC.

AFIȘAJ LCD ILUMINAT
Clema de măsurare are un afișaj LCD mare cu funcție de iluminare din spate, îl puteți vedea clar chiar și în zilele însorite sau în întuneric.

EFICIENȚĂ
Fiind un instrument de măsurare stabil, sigur și fiabil, vă poate ajuta să rezolvați rapid problemele electrice, ideal atât pentru uz casnic, cât și pentru uz industrial.

DEPOZITARE
Acest tester are dimensiuni mici și greutate redusă, vine cu o geantă neagră, astfel încât să-l puteți lua oriunde doriți.

PRECIZIE
Multimetrul are o precizie ridicată și un răspuns rapid, acceptă păstrarea datelor, este ușor de utilizat.

Detalii tehnice

  • Dimensiuni: ‎17.9 x 10.1 x 3.6 cm
  • Greutate: 270g
  • Alimentare: 2x baterii AAA (incluse)

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.