- 32%

Casti On-Ear TV Wireless Sennheiser RS 127

372,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 555,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Recepție optimă a semnalului datorită controlului automat cu auto-învățare

Sistem de căști fără fir stereo analogic, deschis, circumaural (fără Bluetooth, fără WLAN).

Sunet detaliat, analitic, cu răspuns bun la bass, rază de până la 100 m, fără întârziere ca sistemele digitale - ideal pentru televizor

Volumul si frecventa pot fi controlate direct prin casti.

Transmitatorul multifunctional se foloseste ca statie de incarcare si statie de andocare.

Puteți conecta cu ușurință transmițătorul la televizor, la aparatul home cinema, la amplificator sau la orice altă sursă audio cu o mufă audio de 3,5 mm sau 6,3 mm.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.