- 29%

Casca bicicleta AGU Civick LED - neagra, S/M

345,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 490,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Special dezvoltată pentru mediul urban, Casca de Bicicletă Civick este ideală pentru plimbările cu bicicleta. Asigura vizibilitate chiar și pe întuneric sau ploaie, datorită lămpii incluse și detașabile care se află în spatele căștii.

Ușoara și puternica datorită sistemului In-Mold
Casca de bicicleta este usoara datorita sistemului in-mold. Stratul exterior și interior al căștilor sunt realizate împreună, ceea ce economisește multă greutate. În plus, această tehnică face casca de bicicletă mult mai confortabilă, deoarece reține mai puțină căldură.

  • Culoare: Negru
  • Marime: S/M

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.