- 66%

Cărucior manual pliabil RuXXac Jumbo, capacitate de încărcare 250 kg

690,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 2.090,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa D
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

*Suportul de plastic al unei roți este rupt, roata este detașată.

  • Cărucior manual pliabil de transport;
  • Capacitate de încărcare: 250 kg;
  • Grosime de doar 12 cm atunci când este pliat;
  • Anvelope din poliuretan cu protecție anti-străpungere;

RuXXac Jumbo este căruciorul manual pliabil de transport perfect pentru utilizare industrială. Jumbo poate transporta până la 250 kg. Mânerele pliabile fac ca utilizarea căruciorului manual să fie extrem de confortabilă.

Anvelopele căruciorului RuXXac Jumbo sunt fabricate din poliuretan solid, cu protecție antistrăpungere. Poliuretanul este un amestec de materiale care a fost special conceput pentru Jumbo cu scopul de a-l face foarte confortabil în utilizare (datorită caracterului moale) și pentru ca acesta să ofere o protecție excepțională împotriva străpungerilor.

La fel ca și celelalte cărucioare manuale RuXXac, Jumbo poate fi pliat, astfel fiind foarte ușor de depozitat și transportat. Atunci când este pliat, Jumbo are o grosime de doar 12 cm, astfel putând fi plasat sub sau între aproape toate obiectele.

Detalii tehnice

  • Capacitate de încărcare: 250 kg
  • Dimensiuni (deschis): 655 x 620 x 1250 mm (L x A x Î)
  • Dimensiuni (pliat): 595 x 120 x 840 mm (L x A x Î)
  • Dimensiuni platformă de încărcare: 595 x 420 mm (W x D)
  • Roţi: roți de 215 (Ø) x 40 mm, cu jante de plastic, rulment dublu, anvelope din poliuretan
  • Materiale: plastic ramforsat cu fibră de sticlă și oțel acoperit cu pulbere, cu platformă de încărcare din aluminiu

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.