- 35%

Capcana pentru insecte si gandaci

42,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 65,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Cu aceasta capcana, insectele si gandacii pot fi prinsi cu ușurință și apoi eliberati. Astfel, insectele pot fi prinse fără a fi rănite.

Pentru a prinde o insectă, se așază capcana deschisă peste insectă cu o mișcare lină, uniformă și se închide cu butonul de glisare.

În cazul muștelor este indicat să acționati deosebit de lent, ca acestea să nu zboare.

Acest produs nu numai că îndepărtează insectele nedorite din casă, dar menține in acelasi timp în viață insectele benefice, importante, cum ar fi albinele.

  • Dispozitiv practic pentru prinderea și eliberarea insectelor
  • Deosebit de ușor de utilizat: capcana se deschide printr-un glisor
  • Poat fi actionata cu o singura mana
  • Închidere sigură: menține în siguranță insectele în interior pana sunt eliberate in mediul lor
  • Poate fi folosită și de către copii
  • Culoare: alb
  • Material: plastic

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.