- 28%

Capacryl PU Satin - Lac Acrilic cu poliuretan, Universal, pentru interior și exterior, 0.75 l

42,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 59,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Lac poliuretan-acrilic de înaltă calitate, rezistent la lovituri şi zgârieturi, pentru interior şi exterior.

Domeniu de aplicare
Lăcuiri de înaltă calitate (strat intermediar sau final) a elementelor de construcţie din lemn stabile dimensional, metal sau PVC-ul dur, care au fost grunduite în prealabil. Poate fi folosit atât la interior, cât şi la exterior. Produsul alb nu se va folosi pe suprafeţe încălzite deoarece este posibilă îngălbenirea acestuia.

Proprietăți

  • Diluabil cu apă
  • Miros redus
  • Aplicare facilă, uscare rapidă.
  • Elementele vopsite nu se lipesc între ele
  • Rezistenţă ridicată la lovituri şi zgâriere
  • Capacitate bună de difuzie
  • Rezistă la curăţarea cu detergenţi casnici uzuali
  • Uzură prin frecare umedă conform DIN EN 13 300: Clasa 1, corespunde termenului de rezistent la frecare după vechiul standard DIN 53 778
  • Cu aplicaţie în fabricarea jucăriilor pentru copii, conform DIN 71-3

Liant
Dispersie poliuretan-acrilică

Culoare
Nuanţa standard albă

În varianta Capamix este nuanţabil pe maşinile de colorare computerizată ColorExpert în multe nuanţe din paletarul 3D precum şi alte cartele de culori. Uneori, în cazul culorilor închise şi foarte puternice, la produsul Capacryl PU-Satin se poate observa o ştergere temporară a pigmentului de la suprafaţă : în aceste cazuri, la interior se recomandă aplicarea unui strat de Capadur Parkett und SiegelLack.

Grad de luciu
Capacryl PU-Satin: Mat-mătăsos

Depozitare
La rece, ferit de îngheţ. Ambalajele original sigilate pot fi depozitate 12 luni.

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul producătorului aici.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.