- 35%

Camera retrovizoare cu incarcarea solara AEG Solar Powered RV 4.3

420,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 650,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa C
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul este nou. Ii lipseste cablul USB de incarcare (acesta e necesar doar daca bateria se descarca complet; in restul timpului, se incarca solar).

Baterie alimentată solar și prin USB, reîncărcabilă și înlocuibilă de 2600 mAh

Monitor color TFT de 4,3 inchi și funcție de vedere pe timp de noapte datorită LED-urilor IR și transmisiei radio de 2,4 GHz; rază de semnal de până la 30 m și unghi larg de vizualizare de 110°

Linii de ghidare a distanței vizibile opționale și sistem CMOS rezistent la apă (IP65)

Suport cu ventuza pentru parbriz

Ușor de atașat datorită plug and play

Camera suplimentară RZ 4.3 este ideală pentru sistemul wireless de camere solare pentru vedere spate AEG RV 4.3

Conținutul pachetului: monitor TFT cu suport, cameră solară cu suport, conexiune auto 12 V

Bateria trebuie încărcată complet înainte de prima utilizare. Dacă bateria este descărcată din cauza lipsei de lumină solară, vă rugăm să o încărcați și prin portul USB. Timpul de încărcare este de aprox. 6-7 ore.

In cazul in care camera nu este conectată la monitor, verificați încărcarea bateriei. Dacă este necesar, încărcați camera de vedere spate.

Daca exista interferente între monitor și cameră, plasați transmițătorul mai aproape de monitor sau reglați poziția monitorului.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.