- 40%

Calorifer electric pe baza de ulei Tristar KA-5183

270,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 450,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa B
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Suportul pentru cablul de alimentare s-a rupt in timpul transportului, a fost lipit ulterior (a se vedea in poza).

Acest radiator cu ulei încălzește incaperile în cel mai scurt timp. Radiatorul de ulei are 11 aripioare și este foarte ușor de mutat datorită roților pivotante.

3 setari diferite de caldura
Radiatorul cu ulei Tristar are 3 setări diferite de căldură, astfel încât să puteți seta întotdeauna temperatura perfectă prin intermediul termostatului reglabil. Prima setare de căldură conține 1000 de wați, astfel încât să vă puteți încălzi camera cu mai puțină energie. A doua setare de căldură utilizează 1500 de wați, ceea ce înseamnă că găsește un echilibru între consumul de energie și temperatură. A treia setare consumă 2500 de wați și incalzeste cel mai rapid. Ideal pentru utilizare în dormitor, sufragerie sau birou.

Usor de mutat
În ciuda dimensiunilor sale, radiatorul electric de ulei este ușor de mutat datorită roților flexibile și mânerelor integrate.

Protecție la supraîncălzire și la răsturnare
Radiatorul de ulei este sigur de utilizat datorită supraîncălzirii și protecției împotriva răsturnării.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.