- 35%

Calorifer electric cu convector Tristar KA-5914

169,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 260,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Radiatorul cu convector Tristar KA-5914 este încălzitorul suplimentar perfect pe timpul iernii. Are mânere integrate care vă permit să-l mutați cu ușurință. Puterea maximă de 2000 de wați vă asigură că vă puteți încălzi camera în cel mai scurt timp. În plus, încălzitorul are un mod turbo, un termostat reglabil și o protecție la supraîncălzire.

Un încălzitor convector este perfect dacă doriți să încălziți rapid o cameră. În plus, este aproape silențios și, prin urmare, este potrivit pentru dormitorul sau camera de zi.

Modul Turbo
Puteți seta încălzitorul după preferințele dvs. cu diferite moduri de putere și termostatul reglabil. Modul turbo permite încălzitorului să sufle mai tare și să încălzească camera în cel mai scurt timp. Puteți vedea întotdeauna dacă radiatorul este încă aprins datorită indicatorului luminos. Datorită protecției la supraîncălzire, radiatorul se va opri când devine prea cald.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.