- 35%

Cafetiera SMEG DCF02GREU gri

714,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 1.099,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa B
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produs folosit 1-2 ori, semne minime de uzura.

Colecția retro de accesorii pentru bucătărie de la iconicul brand SMEG, invocă spiritul anilor '50. Prin combinarea tehnologiei moderne, esteticii, funcționalității și stilului, au luat ființă aceste piese, care aduc o atmosferă retro în bucătăria ta.

De la culori vii, inspirate de era Pop Art, până la linii retro, concepte și tehnologii moderne, designerii brandului SMEG au lucrat constant pentru a vă prezenta o colecție demnă de aprecierea ta.

De-a lungul anilor, electrocasnicele SMEG au devenit o parte esențială a multor bucătării, reușind să aducă originalitate decorului. Poți alege fierbătoare, prăjitoare de pâine și mixere în stil retro. Indiferent că alegi să asortezi toate culorile, astfel încât să creezi o paletă luminoasă în bucătărie, sau, pur și simplu, le alegi pentru scopul practic, nu vei regreta decizia luată.

  • Volum 1.25 l
  • Putere energetică 1050 W
  • Voltaj 240 V
  • Lungime 24.5 cm
  • Lățime 25.6 cm
  • Înălțime 36.1 cm
  • Lungime cablu 100 cm
  • Greutate 3.4 kg

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.