- 69%

Cafetiera Bosch TKA60A44 ComfortLine

65,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 210,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa D
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produs nou, nefolosit. Lipseste filtrul de cafea (a se vedea in imagine).

  • Cafea savuroasă datorită opțiunii Aroma+.
  • Rezervor de apă detaşabil, cu sistem de umplere uşoară.
  • DripStop: fără picături sau pete după ce se scoate cana
  • Suport pentru filtru: umplerea convenabilă și îndepărtarea ușoară a filtrului de hârtie
  • EasyDescale3: indicator pentru depunerile de calcar și program de decalcifiere în funcție de gradul setat de duritate al apei.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.