- 38%

Buton de sonerie wireless Honeywell Home DCP511G cu plăcuță pentru nume și afișaj cu funcție LED, gri

74,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 120,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Butonul de sonerie wireless Honeywell Home are o funcție de atingere secretă care vă ajută să aflați pe loc dacă la ușă se află prieteni sau familie – atunci când butonul este apăsat de 3 ori consecutiv, soneria va declanșa o melodie alternativă. Străinii nu vor ști acest lucru, dar cu prietenii și familia puteți împărtăși secretul și astfel veți ști cine e la ușă doar auzind soneria.

Butonul soneriei are tehnologia honeywell Activ Link™, care asigură o durată mai lungă de viață a bateriei și o conexiune constantă, comparativ cu soneriile normale.

Lumina LED arată că butonul de sonerie funcționează. Cu afișaj pentru starea bateriei scăzute.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.