- 64%

Burghiu 41mm pentru lemn DeWalt DT4580-QZ

30,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 84,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa C
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

*Semne de uzură, observabile în poză.

Burghiul de 41mm pentru lemn DeWalt DT4580-QZ este un burghiu foarte ascuțit care asigură găuri curate și precise.

Este echipat cu două muchii de tăiere foarte ascuțite pentru reducerea timpului de găurire.

Are un punct central agresiv autoretractabil pentru penetrarea rapidă a materialului și o tijă anti-alunecare pentru aderență optimă în mandrina de foraj.

Detalii tehnice

  • Dimensiuni: 45.01 x 35 x 15.01 cm
  • Greutate: 242 g
  • Pentru: lemn

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.