- 30%

Boxa smart Harman Kardon Citation One

750,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 1.075,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Harman Kardon Citation ONE MKII combină inovația sunetului home theater cu un design sofisticat. Lâna amestecată de înaltă calitate realizată de Kvadrat este rezistentă la murdărie și ignifugă.

Fiind primele de acest fel, difuzoarele Harman Kardon Citation oferă tehnologie audio de ultimă oră de la Harman Kardon, furnizorul lider mondial de produse audio de înaltă calitate de peste 65 de ani. Redați aceeași melodie în toată casa dvs. sau redați muzică diferită în fiecare cameră. Adăugați mai multe difuzoare Citation la Harman Kardon Citation ONE MKII pentru a crea un sistem home theater complet, controlat de pe smartphone sau tabletă.

Harman Kardon Citation ONE este o boxă inteligentă all-in-one de ultimă generație, elegantă și compactă, care vă va umple camera cu un sunet bogat. Ușor de utilizat cu comenzi tactile intuitive, boxele Harman Kardon Citation ONE MKII permit pasionaților să se bucure de funcții de ultimă oră, cum ar fi AirPlay și Chromecast Built-in, oferind acces la peste 300 de servicii de streaming de muzică. Asistentul Google oferă o funcție suplimentară convenabilă de control vocal pentru a vă ajuta să utilizați dispozitivele home theater și muzica.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.