- 38%

Board game Everdell (engleza)

135,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 220,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Pregateste-te sa fii fermecat de taramul magic din Everdell. In acest joc, esti conducatorul unui grup de creaturi si trebuie sa extinzi teritoriul si sa construiesti un oras nou.

Everdell este un joc de strategie competitiv, recomandat pentru 1-4 jucatori cu varsta peste 10 ani. Pe parcursul jocului, vei trimite muncitori in diverse locatii pentru a aduna resurse. Aceste resurse iti vor fi folositoare pentru a juca o serie de carti cu care vei construi orasul tau magic.

Componentele jocului Everdell:
1 tabla de joc, 1 constructie sub forma unui copac Ever, 4 jetoane cu evenimente de baza, 24 muncitori (6 pentru fiecare jucator), 30 de jetoane cu puncte, 20 de jetoane pentru zone ocupate, 1 zar, 128 de cartonase cu creaturi si constructii, 11 cartonase ale padurii, 16 cartonase cu evenimente speciale, 1 cartonas al victoriei, 30 de fructe, 30 de ramuri, 25 bucati de rasina, 20 de pietricele, instructiuni.

Modul de joc Everdell
La fiecare tur, jucatorii pot alege una dintre urmatoarele actiuni posibile:

  1. Plaseaza un muncitor. Muncitorii sunt necesari pentru dezvoltarea orasului si ii veti trimite in diverse locatii pentru a aduna resurse, pentru a trage alte carti, pentru a gazdui evenimente sau pentru a pleca intr-o calatorie.
  2. Joaca o carte.
  3. Se pregateste pentru sezon. Atunci cand toti muncitorii sunt pe locatii, nu puteti sau nu doriti sa jucati o carte, puteti sa va pregatiti pentru sezonul urmator. Astfel, se aduc muncitorii inapoi si se calculeaza bonusurile si punctajele.

Jocul Everdell (RO) se incheie atunci cand ati ajuns la finalul toamnei si nu mai puteti lua alte actiuni. Jucatorul cu cele mai multe puncte castiga.

Detalii tehnice Everdell

  • Dimensiuni cutie: 30 x 29.5 x 7 cm
  • Material: carton, plastic, lemn
  • Durata de joc: 40 - 80 min
  • Instructiuni si elemente joc in: engleza
  • Numar jucatori: 1 - 4
  • Varsta recomandata: +10 ani

Jocul este in limba engleza.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.