- 38%

Board game Disney Villainous The Worst Takes It All (engleza)

135,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 220,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Personajele pe care le iubesti le regasesti acum in acest joc asimetric, in care alegi dintre 6 raufacatori Disney emblematici, fiecare cu propriile lor obiective si scopuri sinistre. Disney Villainous ii aduce pe Captain Hook, Maleficent, Jafar, Ursula, Queen of Hearts si Prince John. Pachetele Fate ii prezinta si pe protagonistii tai preferati, cum ar fi Aladdin, Peter Pan, Ariel si altii.

Pentru a castiga, trebuie sa explorezi abilitatile si caracterul unic al personajului si sa descoperi cum sa-ti atingi propriul obiectiv bazat pe poveste. Fiecare ghid de raufacatori te va inspira cu strategii si sfaturi.

Jocul este in limba engleza.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.