- 35%

Blender PHILIPS HR 2600/80/cc, 1l, 350W, gri

162,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 250,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Faceți smoothie-uri, shake-uri, sosuri și chiar cocktail-uri congelate rapid și ușor.

Motor de 350 W
Obțineți cele mai bune rezultate rapid și ușor. Amestecă ingredientele tale preferate în doar 30 de secunde cu motorul puternic de 350 W și lama cu 4 stele.

Variații nesfârșite
Fie că faci un sos de legume sau smoothie-uri sănătoase, mini-blenderul poate face totul. Măcinați chiar și cele mai tari ingrediente, de la kiwi la cuburi de gheață.

Două setări de viteză
Controlați cât de rapid și cât de fin doriți să amestecați ingredientele cu butoanele pentru două setări de viteză.

Vas portabil
Dupa ce pregatiti bautura dorita, nu e neaparata nevoie sa folositi alt recipient. Puteti lua cu dvs vasul blenderului si sa il folositi drept pahar.

Curățare rapidă
Puteți menține cu ușurință performanța optimă a blenderului. Lama cu 4 stele este detașabilă din borcanul blenderului pentru o curățare ușoară și fără probleme după fiecare utilizare. Se poate spala în mașina de spălat vase

  • Putere: 350 W
  • Tensiune: 220 - 240 volți
  • Frecventa: 50-60 Hz
  • Blender rpm (max.): 21080 - 28520 rpm
  • Capacitate pahar: 0,6 l
  • Lungime cablu: 0,85 m
  • Dimensiuni produs (lxlxh): 108 x 108 x 362 mm
  • Greutate produs: 1,02 kg
  • Carcasă: > 90% material reciclat

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.