- 41%

Blender Homra 1.5 L, 1000 Watt – Negru

103,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 175,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa B
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul este nou. Indicatorul de trepte nu sta perfect, dar nu ii este afectata functionalitatea.

Pregătește smoothie-uri, cafele, milkshake-uri și multe altele. Blenderul Homra are o putere de 1000 W și, prin urmare, poate fi folosit atât pentru ingrediente tari, cât și moi.

Acest blender este ușor de utilizat datorită celor 3 setări diferite de viteză și funcției manuale de puls. Pur și simplu alegeți setarea care se potrivește cel mai bine rezultatului dorit!

Ulciorul detasabil are o capacitate de 1,5 litri si poate fi spalat in masina de spalat vase.

Lama din otel inoxidabil cu 6 aripi asigura si un rezultat mai rapid si mai eficient.

Specificatii

  • Ulcior de sticla de 1,5 litri
  • 3 viteze si functie de impuls
  • Materiale: otel inoxidabil si sticla
  • Putere: 1000W
  • Viteza: 20.000 rpm
  • Dimensiuni: 15 × 15 × 39 cm (l×l×h)
  • Greutate: 3,5 kg
  • Lungime cablu: 1 metru

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.