- 43%

Blender de mana Moulinex Quick Chef DD655810

167,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 298,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa C
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Lipseste vasul mare (cu capac negru).

Cu blenderul manual Moulinex Quickchef, vă bucurați de o putere optimă fără niciun efort.

Performanță ridicată și rezultate incredibile chiar și pe cele mai dificile ingrediente, datorită combinației tehnologiei sale exclusive Powelix și a puternicului motor de 1000W.

Pregătiți cu ușurință o varietate de feluri de mâncare, menținând în același timp controlul cu 10 viteze reglabile și un panou de control intuitiv.

În plus, protecția împotriva stropirii și mânerul antiderapant oferă confort de utilizare, în timp ce piesele sigure pentru mașina de spălat vase asigură o curățare ușoară.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.