- 35%

Blender de mana Braun MultiQuick 9 - MQ 9147X

317,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 489,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Setare inteligentă a vitezei
Viteză mică pentru ingrediente moi, viteză mare pentru ingrediente tari, modul Pulse pentru zdrobire uniformă și zdrobire a gheții.

2 lame pentru scurtarea timpului
O lamă suplimentară de zdrobire din oțel inoxidabil vă ajută să măcinați alimentele de până la 2 ori mai repede.

Control fluid al vitezei
Blenderul este ușor de controlat cu un singur buton - viteza este reglată prin forța de apăsare.

 

Blenderul de mana Braun MultiQuick 9 are caracteristici de ultimă generație, cum ar fi Tehnologia Active PowerDrive care are ca rezultat o performanță cu până la 60% mai rapidă* - datorită motorului de 1.200 de wați și tehnologiei ActiveBlade, în care lamele se mișcă în sus și în jos pentru a tăia cele mai dure ingrediente.

O altă caracteristică nouă este tehnologia iMod, cu care pot fi obținute rezultate și mai precise prin apăsarea unui buton. Puteți alege dintre trei moduri de viteză - impuls, viteză mică și variabilă - în funcție de nevoile dvs.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.