- 33%

Bicicletă pliabilă Ultrasport F-Bike 400B cu spătar + corzi, gri închis/negru

749,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 1.125,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Această bicicletă eliptică cu 8 nivele de rezistență este ideală pentru antrenamentele de acasă. Avantajul acesteia este că poate satisface chiar și nevoile mai complexe de activitate fizică. I s-au adăugat spătar și corzi elastice tocmai pentru a diversifica antrenamentele clasice.

Datorită mecanismului de pliere și designului curbat, economisește spațiu. De asemenea, se instalează și se demontează rapid și ușor.

Afișaj LCD funcținează pe bază de baterii AAA și vă indică multiple funcții, precum timp, calorii, viteză, distanță, puls.

Greutatea utilizatorului de până la aprox. 100 kg.

Detalii tehnice

  • Dimensiuni: 81 x 43 x 113 cm
  • Greutate: 18.6 kg
  • Capacitate maximă suportată: 100kg
  • Material: 80% metal, 20% plastic
  • Compatibil: începând cu versiunile Apple IOS 7.1 și Android 4.3
  • Culoare: gri închis/negru

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.